مهاجرت کاری به کانادا
مهاجرت از طریق کار, مهاجرت به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا

سالیان سال است که افراد در سنین نوجوانی و جوانی برای کار و انجام فعالیت های اقتصادی از کشوری به کشوری دیگر نقل مکان میکنند. امروزه به این نوع از نقل مکان برای کار در کشور دیگر را مهاجرت کاری مینامند. هر یک از شرایط اقتصادی نابسامان، جنگ، تورم اقتصادی بالا، اشباع بازار کار و … میتوانند عامل مهمی برای مهاجرت کاری نیروی کار باشند. برخی از کشور ها با وجود بازار پررونق، فرصت های شغلی بیشتر و به طور کلی شرایط اقتصادی رو به رشد علاوه بر نیروی کار داخلی، به دنبال جذب نیروی کار بین المللی نیز هستند. یکی از این کشورها، کانادا است. کانادا با داشتن شرایط اقتصادی مناسب، سیاست هایی منعطف و جامعه ای مهاجر پذیر به یکی از مهم ترین مراکز تجمع مهاجرین در سال های اخیر تبدیل شده است. یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرت به کانادا، مهاجرت کاری است. افراد با مهاجرت کاری به کانادا میتوانند ویزای کار و Work permit این کشور را دریافت کنند. مهاجرت کاری به کانادا به دو دسته کلی تقسیم میشود. اول آنکه شما مجوز کار در این کشور را اخذ کنید، وارد کانادا شوید و در نهایت یک شغل مناسب برای خود پیدا کنید. که به این روش اخذ  Open Work Permit کانادا گفته میشود. دوم آنکه شما شما قبل از ورود به کانادا، توسط یک کارفرمای کانادایی استخدام شوید. این روش نیز یکی از متداول ترین روش های کار در کانادا محسوب میشود. البته هر یک از این روش های مهاجرت کاری به کانادا به چند روش مختلف دیگر تقسیم بندی میشود و هر روش مزایای و معایب خود را به همراه دارد. در این مقاله به دنبال بررسی کامل انواع شرایط مهاجرت کاری به کانادا را بررسی خواهیم کرد.

ویزای کاری کانادا

همانطور که قبلا گفته شد، برای مهاجرت کاری بهکانادا نیاز به اخذ مجوز کار یا همان Work Permit  را دارید. همزمان با اقدام برای اخذ مجوز کار کانادا، پرونده ویزای کانادا نیز برای متقاضی ایجاد میگردد. برای اخذ ویزای کار کانادا نیازی به پرداخت هزینه جداگانه وجود ندارد. به طور کلی متقاضی با اخذ مجوز کار میتواند وارد خاک کانادا شود و به فعالیت اقتصادی در این کشور بپردازد.

نحوه کاریابی در کانادا

نحوه کاریابی در کانادا برای افرادی که در خارج از این کشور اقامت دارند کار سختی نیست. روش های زیادی برای پیدا کردن کار در کانادا وجود دارد که در ادامه به بررسی این روش ها میپردازیم:

  1. موسسات مهاجرتی : اغلب متقاضیان کار در کانادا، بدلایل مختلفی علاقه مندند که پیدا کردن موقعیت شغلی در کانادا و انجام کلیه امور مربوط به مهاجرت خود به کانادا را به موسسات مهاجرتی واگذار نمایند. ریسک در اخذ پذیرش مجوز کار و استخدام در این روش بسیار پایین است. در این روش از اتلاف زمان و هزینه های گزاف جلوگیری میشود و کارجو بدون هیچ دغدغه ای اقدام به مهاجرت کاری به کانادا می نماید.
  2. Job bank : یکی دیگر از روش های کاریابی در کانادا جستجو در بانک کار های کانادا است. وبسایت های کاریابی زیادی در کانادا وجود دارند که متقاضیان مهاجرت کاری به کانادا میتوانند در این وبسایت ها مشاغل مرتبط با سوابق تحصیلی و شغلی خود را جستجو نمایند.  در این وبسایت ها شرایط عمومی مشاغل اعلام شده اما معمولا جزئیات آن در این وبسایت ها درج نمیشود . با ارتباط مستقیم با کارفرما میتوان از جزئیات مشاغل با خبر شد. این روش پیدا کردن شغل میتواند ریسک زیادی برای کارجو به همراه داشته باشد.
  3. مشاغل دولتی کانادا: دولت کانادا هر ساله لیستی از مشاغل دولتی موجود را در سایت GC JOBS قرار میدهد. در این وبسایت ددلاین ثبت نام و جزئیات حقوقی، زبان و تخصص های مورد نیاز مشاغل ذکر میشود. متقاضیان میتوانند با ارسال رزومه در این مشاغل ثبت نام نمایند.
  4. Open work permit: روشی از جستجوی کار است که کارجو مجوز کار در کانادا را دریافت میکند و بعد از وارد به کانادا به دنبال کار میگردد. در این روش ممکن است کارجو در مدتی که به دنبال کار در کانادا است، درآمدی نداشته باشد. همچنین ریسک بالایی در پیدا نکردن شغل در کانادا مناسب برای کارجو وجود دارد.
  5. Job offer : متقاضیان مهاجرت کاری به کانادا با داشتن یک پیشنهاد کاری میتوانند اقدام به اخذ مجوز کار در کانادا نمایند. یکی از مطمئن ترین روش های مهاجرت کاری به کانادا است که فردا از ابتدای ورود به کانادا میتواند درآمدزایی نماید.

وبسایت های کاریابی در کانادا

همانطور که در مطالب فوق خدمت شما عزیزان عرض کردیم، وب سایت های کاریابی زیادی در کانادا وجود دارد. اما برخی از این وبسایت ها، بیشتر قابل توجه کارفرمایان و متقاضیان مهاجرت کاری به کانادا قرار گرفته اند و فرصت های شغلی به روز تر و بیشتری در این سایت ها وجود دارند. در ادامه مطلب میتوانید لیست اسامی بهترین وبسایت های کاریابی در کانادا را مشاهده نمایند.

  • Glassdoor
  • Indeed
  • Eluta
  • Jobbank
  • Monster
  • CareerBuilder
  • Jobboom
  • EmploiQuebec
  • Workopolis
  • Working
  • SimplyHired
  • RobertHalf
  • Linkedin

درآمدها در کانادا

اگر بخواهیم در رابطه با درآمد در کانادا صحبت کنیم، باید بگوییم که نظام حقوق و دستمزد در کانادا، به طور کلی به نفع کارمندان و کارگران است. درآمد ها در کانادا بسیار منصفانه است و کمترین درآمد در کانادا میتواند به راحتی هزینه های زندگی اعم از مسکن، حمل و نقل و مواد غذایی را پوشش میدهد.

اساساً میزان حقوق دریافتی هر فرد در کانادا، بستگی به میزان ساعت کاری در طول، میزان مهارت های تخصصی، میزان سابقه کار و میزان تحصیلات فرد بستگی دارد. حداکثر ساعت کاری در کانادا به طور معمول 40 ساعت در هفته در نظر گرفته میشود. اگر فردی در طول هفته بیش از 40 ساعت مشغول به کار باشد ، اضافه کار برای وی در نظر گرفته میشود.

میزان سابقه کار و مهارت های تخصصی فرد در درآمد وی تاثیر مستقیمی دارد. معمولا با افزایش سابقه کار و مهارت های تخصصی، حقوق کارمند بین 9 تا 35 درصد افزایش پیدا میکند.

بر خلاف ایران مدرک آکادمیک در کانادا تاثیر مستقیمی بر حقوق دریافتی کارمندان دارد. افراد با تحصیلات عالی میتوانند درآمد بیشتری در کانادا دریافت کنند. به طور متوسط اخذ مدرک علمی بالاتر میتواند بین 17 تا 23 درصد بر روی افزایش حقوق کارمندان تاثیر مستقیم داشته باشد.

حقوق و دستمزد در کانادا

متوسط درآمد مردم در کانادا سالیانه 159000 دلار است. اما در هر جامعه ای طبق قانون وزارت کار آن کشور، حداقل درآمدی برای کلیه مشاغل در نظر گرفته میشود. حداقل درآمد در کانادا برای هر استان متفاوت است. برای مثال حداقل دستمزد در استان ساسکاچون ساعتی 11.32 دلار است اما در استان بریتیش کلمبیا 14.60 دلار است.

کمترین حداقل درآمد در کانادا به ترتیب در استان های ساسکاچون، منیتوبا، نیوفاندلند و نیوبرانزویک در نظر گرفته شده است و بیشترین حداقل درآمد در کانادا در استان های اونتاریو، آلبرتا و بریتیش کلمبیا ارائه میشود. اگر بخواهیم متوسط حداقل درآمد در کانادا را درنظر بگیریم حداقل درآمد در این کشور ساعتی 14.65 دلار میباشد. البته این پایه حقوق برای کارهای کژوال، کارآموزان، کارمندان بدون سابقه و پایین ترین رده های شغلی در نظر گرفته میشود. افراد با مدارک علمی بالاتر و سوابق شغلی درآمد های خیلی بیشتری نسبت به این رقم دریافت میکنند.

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق کار

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق کار در این کشور یکی از پرطرفدارترین انواع اخذ اقامت دائم کاناداست. چند روش مختلف برای اخذ اقامت دائم کانادا وجود دارد که میتواند از همان ابتدای امر موجب اخذ اقامت دائم کانادا شود یا بعد از گذشت مدتی اقامت موقت کارجو تبدیل به اقامت دائم این کشور شود. برای مثال با استخدام در شهرهای کوچک کانادا مثل شهرهای منطقه آتلانتیک میتوان از همان ابتدای به کار اقامت دائم کانادا را دریافت نمود. اما با اقدام از طریق دریافت Open Work Permit میتوان اقامت موقت کانادا برای کار را اخذ نمود و بعد از سه سال کار در کانادا اقدام به اخذ اقامت دائم کانادا نمود.

مدارک لازم مهاجرت کاری در کانادا

  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برنامه ریزی شده برای ورود به کانادا
  • 2 قطعه عکس پرسنلی از متقاضی و کلیه همراهان وی
  • گواهی تمکن مالی برای پرداخت حداقل مخارج زندگی در دوره اقامت در کانادا
  • گواهی سلامت از پزشک معتمد کانادا
  • سوابق تحصیلی و مدارک فنی و حرفه ای مرتبط با شغل مدنظر
  • در صورت لزوم گواهی D’Acceptation du Quebec
  • مدارک مربوط به روابط شغلی مثل گواهی ارتباط با شرکاء، ارتباط با
  • تکمیل فرم IMM1295 جهت درخواست مجوز کار
  • تکمیل فرم IMM5645 جهت معرفی کامل اطلاعات خانوادگی
  • تکمیل فرم IMM5488 جهت ببرسی اطلاعات درخواستی
  • تکمیل فرم IMM5476 جهت معرفی نماینده
  • ارائه کلیه سوابق شغلی
  • ارائه مدرک زبان معتبر مثل آیلتس جنرال یا هر مدرکی که برای دولت کانادا معتبر باشد
  • رسید پرداخت هزینه های درخواست ویزای کار در کانادا

خب ، یه کامنت بزار

خب ، ما ایمیلتو منتشر نمی کنیم خیالت راحت. فیلدهای موردنیاز ( * )